2012. február 2., csütörtök

Digital Modeling (book)

Végre felkerült az Amazonra egy preview is William Vaughan, alias Proton új (első talán?) könyvéből.
Tudjátok, ő a szakállas ember a Newteknél :), ő promotálta legtöbbet a Lightwave-et, valamint ő gyártotta tonnaszámra a nagyszerű videó tutorialokat (24+ hour video tutorial).
Ha csak feleannyira jó a könyv, mint a videó tutorialok, az már tökéletes. Kíváncsi vagyok, mennyire tudja írott formában átadni a tudást Mr. Proton. Beleolvasva könnyed hangvételűnek és hiányt pótlónak tűnik a mű.
Egyedül azért kár, hogy pont az első oldalakba lehet csak belenézni, amiből sok minden nem derül ki a tartalmon kívül. Egy-egy oldal jól jött volna a közepéből, hogy lássuk mi a lényeg.

Ennyit mára, a jövőben igyekszem sűrűbben írni ide. Valami visszajelzést jó lenne ha kapnék, hogy érdemes-e még folytatnom a mini "újságírást" (az újságírás szót csak idézőjelbe merem rakni).

http://www.amazon.com/Digital-Modeling-William-Vaughan/dp/0321700899

2 megjegyzés:

  1. pont tegnap került a kezembe a 24 hours, valamikor el is kezdem nézegetni. az írásra pedig mindenképpen szükség van, persze el kell telnie jó sok hónapnak amíg pörgés lesz itt. azért annyit megjegyzek hogy elég hosszú kihagyás után ismét lightwave-ezgetek, és ebben szerepet játszott a blogod is!)

    VálaszTörlés
  2. Udv. Gabcsi, ennek nagyon orulok.

    Sajnos nem mindig erek ra, meg nagyreszt kedv kerdese is az iras, de mar megérte!!! :)
    Koszi!!!

    VálaszTörlés